Rindu blog T.T

Salam . haiiiiiii ! =D excited la dayah hari ni sebab dapat update blog . sebelum ni dayah tak online twitter dan blog sebab kat laptop tak boleh bukak blog dgn twitter . Aiiii , facebook boleh bukak pulak ye :P tapi memang betul . tak boleh bukak sebab kena format balik laptop ni . dah bersarang la katakan . blog lagi la bukan bersarang je dah usang agaknye -.-" bestnye hari ni dapat cerita and yang paling penting dapat gosip . haha . maklum la GOSIP dan PEREMPUAN susah nak dipisahkan , kena bersama je . betul tak para wanita sekalian ? hahaha *cerita tergantung . jumpa di lain hari*

No comments:

Post a Comment

mr and mrs comment