Bad day.

Assalamualaikum.

Hari ni memang bad day la bagi aku. bukan apa, dulu tak macam ni tapi bila form 5, badan naik sikit and jerawat tetiba ada kat muka. tak pernah-pernah oi~ rasa macam nak iron je muka ni biar licin macam dulu.

Dari form 1 until form 4 memang takde jerawat langsung, lepas tournament volleyball je jerawat makin tambah dan tambah dan tambah, tak tau dah nak buat apa. bila pakai produk ni, tak berkesan, bila pakai produk yang tu, lagi tambah jerawat. memang tak tau la nak buat apa. Honestly, aku segan nak kuar rumah dengan muka yang macam ni. kalau member ajak tangkap gambar ke, memang aku tak nak dah sekarang.

Muka makin teruk, macam terlalu kering. don't know why. sampaikan member pon cakap "Dayah, kenapa muka kau makin teruk" okay dayah just diam jela. dayah sensitive sangat kalau sesiapa tegur pasal muka and badan. okay then balik dari sekolah tadi, kakak pon tanya benda yang sama. memang tension. setiap orang memang tension dalam keadaan yang berbeza. memang kelakar tension sebab jerawat tapi itu kenyataan. ada orang tak boleh langsung cakap pasal ni.

thats all, happy reading guys :(





1 comment:

  1. follow juga ya blog saya http://hardy-bonvisa.blogspot.com/

    ReplyDelete

mr and mrs comment