New trend

Assalamualaikum.
Hai hai semua, start tahun ni, kat malaysia ada macam-macam fashion terkini kan. Polka dot, zig zag, tribal, peplum, bawal, kimono cardigen, and macam-macam lagi la. tahun ni memang terkenal dengan tudung and baju zig zag atau kita panggil tribal.

Haaaa. cenggini la bentuknya. memang banyak baju, bawal, shawl, skirt, palazzo yang bentuknya macam ni. lawa sangat. dayah suka tapi kalau crowded sangat pon tak lawa. nak berfashion mesti la simple tapi lawa. kena pandai pilih colour. apa yang dayah predict, dayah rasa tak lama lagi akan keluar trend 'stripes' pulak. sebab even kat ZARA, DOROTHY PERKINS, GAP and even dekat mall pon banyak bentuk stripes.



Cenggini la bentuk stripes. rasanya nanti mesti ramai yang pakai baju stripes. lawa.....lagipun sekarang memang ramai yang dah start pakai tapi takpe tribal pon lawa jugak. semua lawa laahh :D 

selamat berfashion semua :D

1 comment:

  1. i do love stripes..but not for my clothes..hihi

    ReplyDelete

mr and mrs comment