Hijab Star Recharge Event

Assalamualaikum guys! okay today's entry is about Sunsilk hijab recharge event! (walaupun event ni dah lepas dayah nak update jugak hihi. busy sangat sampai tak sempat nak update blog)

Actually dayah ni memang suka sangat pergi event-event macam ni sebab dayah minat sangat dalam bidang fashion tapi ended up dekat IPT ambil course Islamic banking hee tapi course ni pun dayah minat sangat. okay now I will story everything how I get this invitation. (sorry la kalau speaking kelaut tapi sis cuba kan hehe)

okay everything is begin here.....
Satu hari tu, tengah sibukkan diri melayan Instagram, then dayah tengok story Aqilah Naqlis (one of the influencer ) yang dayah adore sangat. dia ada promote iklan pergi ke event tu. cara nak pergi ke event tu sangat simple. hanya perlu menjawab soalan dan hantar! that's it! pada asalnya sebelum ni dayah memang ada dapat invitation from modvier 😭 modvier ada buat Raya fashion show. seriously excited sangat bila dapat invitation macam tu but sadly yes I cannot went to that event sebab kena ikut family pergi kedah ada program lain.

Dayah tak pernah pergi ke event event yang macam tu sebab tu sedih sangat terpaksa cancel invitation from Modvier tu. tak tipu time tu nangis hahahaha. time tu dok sebok la mengadu dekat bestfriend. konon impian dan harapan musnah la ape la(okay ni acah gila. jangan kecam kteorang memang suka main gurau gurau) sumpah kelakar gila tapi Allah tu Maha Pemurah, Maha Pemberi Rezeki. dayah dapat invitation from SUNSILKxSHOPEE! seronok sangat! masatu rasa melompat sebab I really really want to see my inspirationπŸ’–πŸ˜

Ramai jugak influencer yang datang masa event tu.
Ada Sharifah Rose, Khadyjah Fatyah, Aqilah Naqlis, Tasnim Shah, Zamrina Zamrin, Yuyu Zulaikha, Ain Edruce....eh ramai lagi la. tak mampu nak listkan semua πŸ˜…

okay ni invitation yang dayah dapat daripada Shopee. 

tak tipuuuu. dayah sorang je yang macam belacan πŸ˜‚ lawa sangat kan dorang semua ni. with Zamrina Zamrin, Aqilah Naqlis and her sister Lissa


with syazwani! she so cute tho

with Sharifah Rose and Tasnim Shah! weh ya Allah ingat kan umur dorang ni dah 20 lebih sebab muka matang sangat plus flawless sangat! adik adik rupanya tapi kteorang nmpk sebaya kan πŸ˜‚ umur dorang baru 19 tahun. 

kak yuyuuuu~ dulu masa sekolah menengah selalu sangat follow blog dia. kecik molek je dia ni

haaa ni influencer mana tak tau hee. influencer la sangat. sape la nak kenal kannn πŸ˜‚

happy reading guys!

Love, Dayah

No comments:

Post a Comment

mr and mrs comment